Jokainen hetki on uusi mahdollisuus

Kuuden viikon kurssillamme - jokainen hetki on uusi mahdollisuus - voit oppia ymmärtämän mitä elämä voisi olla ilman toivoa ja pelkoa, joka häiritsee avointa kommunikaatiota. Kurssilla opit harjoituksia, joita harjoittamalla saatat löytää avoimuutta toimia erilaisissa elämäntilanteissa huomaavaisesti ja tarkoituksemukaisella tavalla. Kurssilla opittavien harjoitusten kautta huomaat mahdollisesti sen, ettei sinun tarvitse toimia automatisoituneiden reaktioden ohjelmoimana, vaan löydät itsessäsi tilaa antaa oman sisäisen viisautesi olla avoimen kommunikaation lähde.  Elämä itsessään voi olla kantava voima, vaikeissakin elämäntilanteissa.

Kaikki netissä olevat kurssimme ovat englanniksi. Kurssimateriaalin pystyy kuitenkin opiskelemaan myös suomeksi retkillämme luontoon. Tutustu luontoretkiimme täällä.

Kurssin opettajana toimiin Naljorpa Bar-ché Dorje, joka toimiin yrityksessämme myös hierojana. Kukin kuudesta kurssista on kestoltaan noin tunnin.  Tilattuasi kurssin saat sähköpostiisi linkin, josta pääset opiskelemaan kurssit sinulle sopivalla aikataululla. Kurssin aikana Naljorpa Bar-ché  kertoo mielen toiminnasta ja opetettavien harjoitusten vaikutuksesta psykofyysiseen kokonaisuuteemme. Opetukset ja harjoitukset, joita kurssilla opit  tulevat Vajrayana buddhalaisuudesta ja ovat siksi korvaamattoman arvokkaita. Suosittelemme että varaat aikaa kurssilla opetettavien harjoitusten tekemiseen vähintään puolituntia päivässä. 

Emme peri maksua opetuksista ja kursseilla olevista  harjoituksista, mutta pyytämämme lahjoitusta  videoiden tuotantokuluihin. Haluamme mahdollistaa myös lahjoitukset Bar-chélle hänen antamastaan ajasta.
Jos olet kiinnostunut kurssistamme, mutta sinulle lahjoituksen antaminen on taloudellisesti hankalaa. Olethan meihin yhteydessä niin voimme sopia miten voit saada kurssit, ilman taloudellista rasitetta.

Rullaamalla sivua alaspäin, löydät lisää tietoa jokaisen kurssin sisällöstä erikseen.

Suosittelemme, että opiskelet kurssit numerojärjestyksessä, jotta voit saada kokemuksellisen pohjan ymmärtää kaikkien kurssien harjoituksia.

'Lahjoita' - painiketta painettuasi, siirryt varaukalenteriimme, joka avautuu uudessa ikkunassa. Kirjautumalla sisään voit lahjoittaa kurssin prepaidkortin. Lahjoitukesta lähetetään vahvistus sähköpostitse. Saatuamme lahjoituksesi lähetämme kahden arkipäivän sisällä sinulle sähköpostiin linkin, josta voit ladat kurssin koneellesi ja/tai katsella kurssimateriaalin selaimelta.

Kurssin opetukset ovat lähtöisin Vajrayana buddhalaisuudesta ja opetukset itsessään ovat ilmaisia. Lahjoituksella katetaan kurssien tuotantokustannuksia.  Jos lahjoitus summat ovat sinulle liian suuria, ole meihin yhteydessä.

Muistathan säästää sähköpostin uusia latauksia ja katselukertoja varten.

Kuuden viikon kurssi -
jokainen hetki on uusi mahdollisuus

Sisäisen viisauden löytyminen avaa luonnostaan aktiivisen myötätunnon, joka ilmenee tarkoituksenmukaisena toimintana.

Kun lähdemme matkalle kohti avoimia mahdollisuuksia, saatamme löytää elämän ihmeellisen taian. Elämä ei välttämättä silloinkaan ole helppoa, mutta jos oppii elämään mieli avoimena, elämästä tulee elämisen arvoista.

Kuuden viikon kurssimme avaa näkymän siitä, kuka todellisuudessa olet. Se avaa sinulle mahdollisuuden tehdä yhteistyötä ja tanssia koko maailman kanssa huomaavaisesti, luonnollisen myötätunnon ohjaamana. 

Kurssi antaa sinulle eväät ymmärtää kokemuksen tasolla, mitä lause:
"arvostus luo anteliaisuutta, joka ei tunne rajoja" tarkottaa. Opit ymmärtämään hienovaraista kommunikaatiota ympärillämme. Oivallat miten päästä eroon opituista automasoituneista toimintamalleista, jotka hallitsevat toimintaamme.

Sitoutuessasi tekemään harjoitusta, otat ison askeleen. Löydät sankarillisen tavan elää elämääsi vaikeissakin tilanteissa. 

Voit opiskella kurssiasioita suomeksi retkillämme luontoon. Lue lisää

Ensimmäinen kurssi - meditaatio

Ensimmäinen kurssi esittelee meditaatioharjoituksen, joka luo kokemuksellisen pohjan ymmärtää muilla kursseilla esiteltyjä harjoituksia. 

Kurssi kertoo siitä mieten meditaatio muuttaa elämääsi, kun uskallat avautua harjoituksen kokemukseen. 

Kurssilla selitetään miten perheen ja ympärillä olevien ystäviesi vaikutus on muovannut meitä. Miten reaktiomme ovat muokanneet persoonaamme ja miten samaistumme tähän todellisuuteen.
Tämä kurssi antaa työkaluja haastaa ja muutta tätä menneisyyden muovaamaa persoonallisuutta ja löytää se, mitä me todellisuudessa olemme.

Ensimmäisellä kurssilla selitetään miksi  negatiivisesti kokemistamme tunteista kuten vihasta, pelosta tai ahdistukseta on niin vaikeaa päästä ulos .

Voit  opiskella kurssi asioita suomeksi retkellämme luontoon lue lisää 
tai viikkotunneillamme lue lisää 

Voit ostaa yhden kurssin kerrallaan tai kaikki kuusi kurssia yhdellä kertaa.

Suosittelemme, että opiskelet kurssit numerojärjestyksessä, jotta voit saada kokemuksellisen pohjan ymmärtää kaikkien  kurssien harjoituksia.

'Lahjoita' - painiketta painettuasi, siirryt varaukalenteriimme, joka avautuu uudessa ikkunassa. Kirjautumalla sisään voit lahjoittaa kurssin prepaidkortin. Lahjoitukesta lähetetään vahvistus sähköpostitse. 

Saatuamme lahjoituksesi lähetämme kahden arkipäivän sisällä sinulle sähköpostiin linkin, josta voit ladat kurssin koneellesi ja/tai katsella kurssimateriaalin selaimelta.

Kurssin opetukset ovat lähtöisin Vajrayana buddhalaisuudesta ja opetukset itsessään ovat ilmaisia. Lahjoituksella katetaan kurssien tuotantokustannuksia. 
Jos lahjoitus summat ovat sinulle liian suuria, ole meihin yhteydessä. 

Muistathan säästää sähköpostin uusia latauksia ja katselukertoja varten.

Toimitusehdot lue lisää...

Toinen kurssi - tunteet

Toinen kurssi selittää tunteita viiden elementin kielellä.  

Ymmärtämällä elementtien kieltä ja tunnistamalla oma elementillinen rakenteemme, voimme oppia kohtaamaan ja vapauttamaan tunteet. 

Kurssilla opetetaan miten voimme luoda tilaa, jotta voimme tulla tietoiseksi nousevasta tunne energiasta. 

Meidän ei ole pakko olla tunteidemme vankeja, vaan voimme vapauttaa tunne energian ja reakoida tilanteisiin avoimesti, tarkoituksenmukaisella tavalla. 

Vapauttamalla tunteet, voimme avautua huomaamaan elämän tuomia mahdollisuuksia ja vapautuneet tunne energiat voivat tehostaa meitä kasvamaan ihmiseksi, joksi haluamme tulla.

Voit opiskella kurssi asioita suomeksi retkellämme luontoon. Lue Lisää

Kolmas kurssi - integrointi

Kolmannella kurssilla katsomme miten meditaatio harjoituksen voi integroida päivittäiseen elämään. Avaamme näkemystä siitä miten tietoisuutta ja myötätuntoa voi kasvattaa eri elämäntilanteissa.

Kurssi selittää miten löytää luontainen viisautemme ja miten nähdä vapautuneet tunnereaktiomme elämää ohjaavana järjestelmänä. Kurssi selittää miten intuitiosta tulee tietoa, joka ohjaa meitä eri elämäntilanteissa ja miten opimme luottamaan tähän sisäiseen tietoon. 

Kun emme enää tunne olevamme elämäntilanteiden uhreja eikä tunteiden siivittämät selviytymis strategiat enää ohjaa toimintaamme, meille syntyy luonnollinen tarve olla myötätuntoisia ja toimia tarkoituksenmukaisella tavalla.

Voit oppia kurssin asioita suomeksi, retkillämme luontoon. Lue lisää...

Neljäs kurssi -
joogiset harjoitukset

Kun tiputat jotain veteen, se alkaa väreilemään. Kun puhallat kynttilän, se sammuu. Hienovaraisessa ilmiömaailmassa kaikki mitä ilmaisemme värähtelee. Kaikki mitä ajattelemme, tunnemme, teemme väreilee ja kommunikoi ympäristömme kanssa.

Neljännellä kurssilla esittelemme kaksi joogista harjoitusta. Näiden joogisten harjoitusten tekeminen avaa tietoisuutta aistia hienovaraista, sisäisen ja ulkoisen liikkeen värähtelyä. Harjoitukset avaavat herkkyyttäsi kokea hienovaraisemman ilmiömaailman yksityiskohdat.

Kun tulemme tietoiseksi ympärillämme olevasta hienovaraisesta kommunikaatiosta, voimme alkaa tanssia eri  elämäntilanteissa ja tulla taidokkaammiksi toimissamme. 

Joogiset harjoitukset lisäävät sekä hyvinvointia että elämänhalua ja toimivat hyvänä tukena päivittäiselle meditaatioharjoitukselle.

Voit oppia kurssin asioita suomeksi retkillämme luontoon. Lue lisää... 
tai tunneillamme. Lue lisää...

Viides kurssi - yhteys

Kuten me, maapallo on organismi. Sillä on 'keho', ympäröivä kasvusto sekä ilmakehä. 
Olemme syntyneet maapallolle ja siksi meillä on syvällinen yhteys maahan ja kaikkiin sen ulottuvuuksiin. 

Maa pitää sisällään hienovaraista tietoa, joka on löydettävissä harjoitusta tekemällä.
Tekemällä harjoitusta luonnossa, voimme saada yhteyden kaikkeen maapallolla olevaan tietoon sen kaikissa ulottuvuuksissa. 

Viidennellä kurssilla opetamme Rolpa'i Sa-Tak harjoituksen, jota harjoittamalla avaudumme tiedostamaan tätä syvällistä yhteyttä. Kurssin jälkeen voit aloittaa Rolpa'i Sa-Takin harjoittamisen missäpäin maapalloa oletkin.

Harjoittelemalla Rolpa'i Sa-Takia alat ymmärtämään kokonaisvaltaisella tavalla miten olet yhteydessä ympäröivään maailmaan, miten maailma vaikuttaa sinuun ja miten sinä vaikutat ympäristöösi.

Voit oppia kurssin asioita suomeksi retkillämme luontoon. Lue lisää...

Kuudes kurssi - Drala

Kuudennella kurssilla yhdistämme kaikki opetukset ja kokemuksemme, opettelemalla harjoittamaan vapautuneen olemassaolon kieltä.

Opimme leikkimään säteilevän kommunikoivan ilmaisun kautta, näkyvän tai näkymättömän ilmiömaailman kanssa, missä spontaani oleminen ja tekeminen syntyy oivaltavasta herkkyydestä ja kaiken ymmärtävästä viisaudesta.

Opimme olemaan yhteydessä kaikkeen meitä ympäröivään ja kaikkeen mitä kohtaamme. Tämänkaltainen olemassaolo syntyy tiedosta, että olemme täydellisiä osia maapallolla olevasta elämästä, juuri sellaisina kuin olemme.

Saatamme huomata olevamme herkempiä kaikelle liikkelle ja kaikille ilmiöille, siinä määrin, että spontaani aktiivinen myötätunto nousee tästä luonnollisesta tavasta olla, tavasta, missä pelolla eikä keinotekoisella toivolla ole jalansiaa.

Voit oppia kurssin asioita  suomeksi retkellämme  luontoon Lue lisää...

Rekisteröidy jäseneksi ja pääset yksityisille sivuillemme. Tarjoamme jäsenillemme ilmaisia opetuksia, joiden yhteydessä on mahdollisuus kysyä kysymyksiä ja päästä keskustelemaan harjoituksiin liittyvitä asioista. Tarjoamme jäsenille joka kuukausi uusia hyvinvointi etuja sekä järjestämme jäsenretkiä saareen jäsen hinnoilla.