Jong-dar 

"Jokaista ihmistä elähdyttää liikkuvat, voimakkaat ja eloisat energiat. Tämän monivivahteisen energian olemassaolon ja luonteen voimme löytää Jong-dar harjoituksia tekemällä." -Khandro Déchen- kirjasta Movin Being

Jong-dar* harjoitukset ovat liikkuvia ja dynaamisia harjoituksia. Liikemaailmaltaan harjoitukset ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia; hitaista rauhallisista liikkeistä, voimaa, notkeutta ja räjähtävyyttä vaativiin liikkesiin.

Jong-dar tunnit sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Harjoitukset ovat luonteeltaa hyvinkin vaihtelevia ja hieman tutustuttuasi harjoituksiin, löydät juuri sinulle sopivat harjoitukset ja harjoitustavan.

Voit osallistua viikkotunneillemme, joko studiollamme Ruskeasuolla tai online tunneillamme.

Tuntiaikataulu:
Maanantai ja torstai iltaisin klo 18-19 harjoittelemme fyysisesti helppoja harjoituksia sekä käymme läpi harjoitukseen liittyviä opetuksia. 
Torstai iltaisin klo 19.15-20.15 harjoittelemme fyysisesti vaativampia harjoituksia.
Tiistai aamun harjoitukset on edistyneille, jotka tietävät ja osaavat harjoitukset. 8.30-9.30 fyysisesti vaativa harjoitus ja 9.45-10.45 fyysisesti helppo harjoitus.

 Perimme tunneista kuukausi/kausi maksun. Ensimmäinen viikko on kuitenkin aina ilmainen, jotta voit nähdä onko harjoitukset sinulle mieleisiä.

Jos haluat osallistua tunneillemme Helsingissä studiollamme, ota Mariaan yhteyttä soittamalla tai tekstiviestillä 050 363 4670.

Jos olet uusi harjoittaja suosittelemme, että aloitat harjoittamisen kuukauden alussa. Vaihdamme liikkeitä aina kuukauden alusta, jolloin ryhmään on helppo tulla mukaan, kun liikkeet käydään yksityiskohtaisesti läpi.

Tervetuloa mukaan!

*Jong-dar chèd pa:
Jong (sByong) tarkoittaa: puhdistaa, harjoitella, tähdätä, edetä, treenata tai esittää
Dar (rDar) tarkoittaa: työstää, hioa, teroittaa, tehdä täydelliseksi tai kiillottaa
Chèd pa (byes pa) jong-dar chèd pa;ssa tarkoittaa: tehdä, valmistaa, hankkia, luoda, tuottaa, esittää, saada tapahtumaan tai olla tehokas.