Osteopatia

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuva manuaalinen hoitomuoto, jossa niveliä mobilisoimalla ja tukikudosten toiminnan häiriöitä poistamalla pyritään palauttamaan kehon luonnollinen liikkuvuus ja toiminta.

Keho on monimutkainen kokonaisuus, jossa jokainen osa liittyy toisiinsa ja toimintahäiriö yhdessä paikassa voi aiheuttaa oireita toisessa. Erityisesti selkärangan alueella nikamien virheasennot voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia hankaloittaen hengitystä, puristamalla nikamien väleistä kulkevia hermoja ja estämällä normaalin ryhdin ylläpitoa. 

Keho pyrkii normaalisti itse korjaamaan toimintahäiriöitä ja pitämään järjestelmänsä tasapainossa, mutta ei aina pysty siihen ilman apua. Osteopaatti pyrkii poistamaan normaalia toimintaa estäviä häiriöitä, jotta tasapainottavat prosessit pääsisivät toteuttamaan tehtäväänsä.

Meillä voit varata ajan 'hierontaan osteopaattisin tekniikoin', jossa tehdään osteopaattista hoitoa oppilastyönä, yhdistäen osteopaattisia tekniikoita ja mobilisoivaa hierontaa.