Unohtumaton päivä asumattomalla saarella

Koe unohtumaton päivä ainutlaatuisessa Suomen saaristossa. Löydä yhteys koskemattomaan, villiin ja arvaamattomaan luontoon. Retkisaaremme sijaitsee Pyhtäällä, vain puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Satamasta saareen pääset tyylikkäästi joko avokanootilla tai taksiveneellä. Kokoa itsellesi ryhmä ja ota meihin yhteyttä, jotta voimme varata teille sopivan retkipäivän. Teemme retkiä vain pienille ryhmille, jotta pääset kokemaan asumattoman saaren ainutlaatuisuuden.

Alapuolelta löydät vaihtoehtoja päivän aktiviteetiksi sekä menu vaihtoehdot.

Varataksesi retkipäivän voit joko soittaa meille numeroon 050 363 4670 tai ottaa yhteyttä sähköpostin fysioacusaoy@gmail.com kautta tai ota yhteyttä sivun kautta

Meditaatio päivä

Koko päivän kestävällä meditaatioretkellä pääsette koskemattoman luonnon helmaan meditoimaan ja nauttimaan kiireettömyyden ilmapiiristä. Luonnonkauniilla saarella, raikkaassa meri-ilmassa, kaukana kaupungin metelistä, koette miten luonto voimauttaa harjoituksenne.

Pätevä meditaatio ohjaaja ja luonto opas on käytettävissänne koko päivän.
Päiväretken ohjelman suunnittelemme ryhmällenne sopivaksi. Alapuolelta löydät vaihtoehtoja päivän ohjelmaksi. 

Yöpymis mahdollisuudet


Miltä kuulostaisi nukkua yö riippukeinussa asumattomalla saarella vietetyn unohtumattoman päivän jälkeen? 

Päivän aikana voitte meditoida, joogata, ampua Mongolialaisella jousipyssyllä tai vaikka oppia luonnossa selviämisen taitoja. Voitte kalastella tai vain viettää unohtumatonta aikaa nauttien ainutlaatuisen saaren luonnosta.

Illan tullen lämpiää leirituli, jonka ympärillä nautimme herkullisen illallisen. Päivän menun voitte suunnitella ryhmällenne sopivaksi. 

Alapuolelta löydät vaihtoehtoja päivän ohjelmaksi.

Vaihtoehtoja retkipäivällesi

Voitte valita miten saavutte saarelle, minkälainen ohjelma päivälle suunnitellaan sekä  minkälaista ruokaa haluatte syödä.

Miten haluat saapua saarelle?

Avokanootilla:

Yhteistyökumppanimme --- Hymyilevän Punaketun opastamana voit saapua saareen yksikkö avokanooteilla.

Melontaopas Eppu, on kokenut meloja ja opastaa teidät turvallisesti avoimen veden yli. Eppu on hyvä opettaja ja hän pystyy opastamaan myös vasta-alkajat saareen, jos sää ei ole liian tuulinen.

Jos retkipäivä on liian tuulinen melontaan, voimme joko siirtää retken toiselle päivälle  tai voimme mennä saareen samana päivänä taksi veneellä.

Jos valitset saareen saapumisvälineeksi kanootit, sinun pitää olla varma, että ryhmänne kaikki osallistujat ovat riittävän hyvässä kunnossa melomaan 3km suuntaansa. Kanooteissa on myös painoraja joka on hyvä ottaa huomioon retkeä suunnitellessa. 
Soita ja kysy lisää 050 363 4670.


Taksivene:  

Yhteistyökumppaninamme toimiin Kotkan Saaret. Pieni 9 hklön ryhmä mahtuu mukavasti heidän RIB-veneeseen, josta saareen rantautuminen onnistuu helposti.

Avonaisella RIB-veneellä matka taittuu vauhdikkaasti ja tuuleen kannattaa varautua.

Tuuli itsessään on myös saarella varsin yleinen ilmiö, joskin kovallakin tuulella saaresta löytyy lähes aina myös tuuleton paikka, jos sitä kaipailee.

Tästä voit valita päivälle aktiviteetit

Voit valita joko yhden tai useamman aktiviteetin päivällesi:

 • Meditaatio
 • Kävelymeditaatio Rolpa'i Sa-Tak
 • Joogiset Jong-dar harjoitukset
 • Joogisia lauluja
 • Kivillä hyppimistä
 • Jousiammuntaa
 • Kalastusta
 • Uimista
 • Puissa kiipeilyä
 • Leiri nuotio
 • Nautiskelua luonnossa 
 • Luonnossa selviytymisen taitoja


Yön yli retken lisäohjelmia:

 • Riippumatossa nukkuminen
 • Nukkuminen omassa teltassa
 • Nukkuminen maastossa ilman suojaa
 • Yö meditaatio

Valitse aktiviteetit ja soita 050 363 4670


Ruokailu

Se miten syömme ja juomme on  tärkeää terveydellemme. Tästä syystä haluamme tarjota alkoholittomat juomat ja pikku napostelua ryhmällenne päivän aikana.

Muut ruuat eivät kuulu retken hintaan, joten voit valinnallasi vaikutaa retken kokonaishintaan.

Keittolounas 10-15€/henkilö
Illallinen leiriturilla 25-35€/henkilö
Aamupala 5€/henkilö
Omat eväät 0€/henkilö

Aamupala:
Puuro marjoilla, kahvi ja tee

Lounas menu:
Lohikeitto, linssikeitto tai kesäkeitto, sekä lisukkeeksi leipää ja avokadoa

Illallis menu:
Savustettua tai loimutettua lohta, grilli pihvi, makkaraa, vegaani pihvi tai makkaraa. Illallinen sisältää myös pastaa, perunoita tai riisiä sekä grillattuja vihanneksia.

Omia retkieväitä pääset nauttimaan upeassa ympäristössä. Saarella ei ole sähköjä, joten retkieväät kannattaa suunnitella sen mukaan ettei jääkaappia ole.

Jos haluate juoda alkoholipitoisia juomia, tuokaa ne mukananne, koska meillä ei ole anniskeluoikeuksia. 

Mitäs retki sitten maksaa?

Tämänkaltaiselle retkelle ei ihan jokapäivä pääse, elikkä aikas ainutlaatuisesta kokemuksesta on kyse. Jos mietit miten paljon haluaisit saada palkkaa yhdeksän+ tunnin tai 24+ tunnin työpäivästä(+Oppaat työskentelee aina muutamia tunteja ennen ja jälkeen retken.), ja ymmärrät mitä muita kuluja yritykselle tulee retkien järjestämisestä, huomaat, että pyydämme vain sen mikä on kohtuullista. Jos jostain syystä maksukykynne ei riitä retkillemme, voitte pyytää halvempaa hintaa tai halutessanne voitte myös maksaa enemmän. Jäsenillemme järjestämme retkiä jäsenhintaan. Voit liittyä jäseneksi täällä.

Päiväretki kanooteilla

Max ryhmäkoko 7 henkilöä

1810€

Päiväretki taksiveneellä 

Max ryhmäkoko 9 henkilöä

2400€

24 tunnin retki kanooteilla

Max ryhmäkoko 7 henkilöä

2600€

24 tunnin retki taksi veneellä

Max ryhmäkoko 9 henkilöä

3200€