Toimitusehdot

Fysioacusa Oy 2290619-6 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa sekä muissa maissa. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot:
Sähköposti: info1@everymomentisanewbeginning.com
Puhelin: +358 50 363 4670
Postiosoite: Koroistentie 6 A, 00280 Helsinki

Tilaaminen:
Tilattavat tuotteet valitaan yrityksen ajanvarauskalenterissa olevalta prepaid kortit sivulta. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen:
Prepaid korttien maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat:
PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30-3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus:
Prepaid kortit näkyvät välittömästi kirjautumissivullanne.
Tilauksia käsitellää arkipäivisin. 
Maksun saatuamme lähetämme teille sähköpostissa 1-2 päivän sisällä linkin ja ohjeet miten pääsette kirjautumaan mukaan tunneille ja/tai lähetämme sähköpostin, jossa on linkki, josta voitte katsoa kurssin/t selaimella tai ladata kurssin/t omalle koneelle. Hyvinvointipalveluiden prepaidkortilla voitte maksaa palvelun aikavarausta tehdessänne. Mikäli internetyhteydessä on häiriötiloja toimitusaika saatta pidentyä.
Tunnit lähetetään Zoomin kautta. Asiakas vastaa itse asiakkaan internetin toiminnasta online tuntien aikana ja sekä omaan koneen toiminnasta ja internet yhteydestä kursseja katsoessaan ja ladatessaan. 

Ostamanne prepaidkortit ja varaamanne ajat näette kirjauduttuanne ajanvarauskalenteriin omilla tunnuksilla.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. 

Palautusoikeus:
Tuotteella on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Jos asiakas on tyytymätön tuotteeseen palautus tapahtuu niin, että asiakas osoittaa myyjälle mihin laitteisiin tuote on ladattu ja toditaa myyjälle poistaneensa tuotteet kaikista lataamistaan laitteista. Asiakas tuhoaa sähköpostin, jossa latauslinkki on ja todistaa myyjälle tuhonneensa kyseisen sähköpostin. Tämän jälkeen asiakas voi vaihtaa tuotteen myyjän toiseen tuotteeseen.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot:
Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse osoitteeseen info1@everymomentisanewbeginning.com. 

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.