Tunnit

Miten pääset online tunnille mukaan:

  • Käy ensi ostamassa prepaid kortti Online tunneille.
    Klikkaa tästä päästäksesi ostamaan kortti
  • Valittavissa on neljä viikkoa tai kuudentoista viikkoa voimassa oleva kortti sekä 10 kerran kortti, joka on voimassa 4 kuukautta.
  • Kun olemme saaneet korttimaksusi, lähetämme sinulle linkin ja ohjeet miten pääset kirjautumaan tunnille mukaan.
  • Tunnit lähetetään Zoomin kautta.

Jos haluat osallistua tunneillemme Ruskeasuon studiolla, soita tai tekstaa numeroon 050 363 4670 ja sovi asiasta Marian kanssa.

Tule tutustumaan ohjattuihin meditaatio ja joogisten Jong-dar harjoitusten tunneille. Tunneille voit osallistua paikan päällä studiossamme Helsingissä tai kotonasi, internetin välityksellä.

Tästä linkistä löydät tunti aikataulumme.

Meditaatio tunnilla opettaja antaa meditaatio harjoituksen aikana ohjeita, jotka perustuvat neljän naljorin harjoitukseen. Ohjaus meditaation aikana ei suinkaan ole välttämätöntä, mutta harjoituksen alkuvaiheessa se saattaa olla hyvä tuki omalle harjoitukselle. Ohjatut meditaatio tunnit lähetämme facebook sivujemme kautta. Tunnit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille.                           

Opettamamme joogiset harjoitukset ovat erinomainen tuki päivittäiselle meditaatio harjoitukselle. Joogiset harjoitukset lisäävät, sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Liikemaailmaltaan harjoitukset ovat monipuolisia ja vaihtelevia; hitaista rauhallisista liikkeistä, voimaa, notkeutta ja räjähtävyyttä vaativiin liikkeisiin.

Tarjoamme eri tasoisia tunteja, sekä fyysisesti helppoja, että fyysisesti vaativampia tunteja. Tarjoamme tunteja myös edistyneille harjoittajille. Voit valita aikataulusta mikä tunti sopii sinulle parhaiten.

Jos olet aloittelija tai siitä on pitkä aika kun viimeksi olet osallistunut tunneille, suosittelemme että aloitat harjoittamisen kuukauden alussa, jolloin aloitamme uusien liikkeiden esittelyn. 

Saat ensimmäisen harjoitusviikon ilmaiseksi, jotta voit nähdä ovatko Jong-dar harjoitukset ja tuntimme sinulle sopivia.

Saat ilmaisen kokeiluviikon lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: fysioacusaoy@gmail.com
Kerro meille nimesi ja viikko, milloin haluat tulla kokeilemaan tunteja,
vastaus postissa lähetämme sinulle linkin ja ohjeet miten pääset mukaan tunneille.