Hyvinvointi

Tiedote: Koronatilateen pitkittymisen vuoksi joudumme lopettamaan Fysioacusan hierontapisteen Koroistentiellä huhtikuun 2021 lopussa. Hierojamme jatkavat hoitojen tekemistä eri paikoissa. 

Maria lähtee Pyhtäälle saareen ja tekee luonto-ohjelmien lisäksi hoitoja saaren jurtassa. Syksyllä Maria jatkaa hoitojen tekemistä Espoon suunnalla. Paikka ei ole vielä varmistunut, mutta tältä sivulta saat päivitetyt tiedot. 

Bar-ché, oskar ja Heikki jatkavat myös hierontojen tekemistä huhtikuun jälkeen, mutta paikka ei ole vielä tiedossa.

Meiltä saat monipuolista ja ammattitaitoista hoitoa erilaisten hierontojen ja perinteisten hoitomuotojen avulla. Meillä annettavat hoidot pohjautuvat vanhoihin hoitomenetelmiin, joihin on lisätty nykyaikainen länsimainen tietämys kehon anatomiasta ja fysiologiasta. Valttinamme on monipuolinen osaaminen hyvinvoinnin eri osa-alueilla sekä upeat tilat Helsingissä, Ruskeasuolla.

Meillä sinua palvelevat hoitajat, joiden motivaatio työn tekemiseen löytyy aidosta halusta auttaa.

Hieronta

Hieronnan taidot ovat peräisin ihmiskunnan historian alkuajoilta. Hieronta on vanhin tunnettu hoitomuoto.

Lue lisääVaraa aikasi helposti netissä tai 
 soittamalla numeroon 050 363 4670.

Jos emme vastaa puheluusi heti, teemme luultavasti hoitoa ja soitamme sinulle takaisin heti kun vapaudumme.

rTsa-mNye - on hoitomuoto, jolla on vaikutus ihmisen psykofyysiseen kokonaisuuteen. Hoidolla voidaan helpottaa monelaisia vaivoja ja parantaa asiakkaan oloa huomattavasti.

lue lisää

Vyöhyketerapia vauvoille

Vauvojen vyöhyketerapia on tarkoitettu vauvoille, jotka kärsivät koliikki vaivoista, unihäiriöistä, itkuisuudesta tai mahanpuruista. 

lue lisää

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaisella jäsenkorjauksella voidaan korjata kehoon muodostuneita virheasentoja ja jännitystiloja. 

lue lisää

Mobilisoivalla eli nivelten liikkuvuutta edistävällä hieronnalla pyritään palauttamaan nivelten tai selkärangan syystä tai toisesta rajoittunut luonnollinen liikelaajuus. 

lue lisää

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuva manuaalinen hoitomuoto, jossa niveliä mobilisoimalla ja tukikudosten toiminnan häiriöitä poistamalla pyritään palauttamaan kehon luonnollinen liikkuvuus ja toiminta.

lue lisää

Jong-dar harjoitukset ovat liikkuvia ja dynaamisia harjoituksia.
Liikemaailmaltaan harjoitukset ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia; hitaista rauhallisista liikkeistä, voimaa, notkeutta ja räjähtävyyttä vaativiin liikkesiin.

Konsultaatio

Tarjoamme konsultaatio palveluita Englannin ja Hollannin kielellä.

We offer consultations for those who feel that life is too much or don't know how to cope with their circumstances. 

read more...